Healthia After Covid / Less Muscle Pain, Πακέτο για Λιγότερο Μυϊκούς Πόνους

75.12

Εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που συμβάλλουν δραστικά στην μείωση της φλεγμονή και των μυοσκελετικών πόνων μετά τη νόσηση από λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Συνδυασμός 3 συμπληρωμάτων διατροφής που αποτελείται από βιταμίνες, πολύτιμα ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη θωράκιση της υγείας, καθώς και μείωση των δυσάρεστων συμπτωμάτων που συνοδεύουν μια νόσηση.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: PR-1002-AftCovLMP Κατηγορία:

Περιγραφή

After Covid

Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από COVID-19 και τον έχουν ξεπεράσει, αντιμετωπίζουν μια σειρά από συμπτώματα όπως χαμηλά επίπεδα ενέργειας, βήχας, κόπωση και εξάντληση, αίσθημα έλλειψης οξυγόνου και άλλα. Αυτά αποτελούν μερικά από τα συμπτώματα του λεγόμενου LONG COVID.

after covid muscle painΚάποια άλλα συμπτώματα ωστόσο σχετίζονται με μυοσκελετικούς πόνος. Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τον LONG COVID. Έχει παρατηρηθεί πως αρκετά από τα συμπτώματα διαρκούν από 2 εβδομάδες έως και 6 μήνες. Τα συμπτώματα που σχετίζονται με μυοσκελετικούς πόνος οφείλονται τις περισσότερες φορές στα αυξημένα επίπεδα φλεγμονής και είναι:

 • πόνος στα κόκαλα και στη μέση
 • μυϊκή αδυναμία
 • κακή διάθεση / κατάθλιψη
 • χαμηλά επίπεδα ενέργειας
 • κόπωση και εξάντληση
 • υπνηλία

Σε πολλές περιπτώσεις, λόγω έλλειψη όρεξης προκύπτουν διατροφικά κενά που επιβραδύνουν την ανάρρωση και κάνουν τα συμπτώματα χειρότερα. Ειδικά εάν η διατροφή δεν περιλαμβάνει αρκετά φρούτα και λαχανικά, τα υψηλά επίπεδα φλεγμονής επιμένουν και οι μυοσκελετικοί πόνοι παραμένουν, ειδικά εάν δεν ασκούμαστε ή έχουμε καθιστική ζωή ή εργασία.

Υπάρχουν μια σειρά από θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά αλλά και φυτικά εκχυλίσματα που έχουν μελετηθεί και αποδεδειγμένα έχουν ευεργετική δράση στην μείωση των επιπέδων φλεγμονής, των συμπτωμάτων που τη συνοδεύουν, στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην ταχύτερη ανάρρωση. Παράλληλα δίνουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε για την καθημερινότητά μας.

Για τα συμπτώματα του LONG COVID που σχετίζονται με αυξημένα επίπεδα φλεγμονής, μυοσκελετικούς πόνους, χαμηλό ανοσοποιητικό, κόπωση, εξάντληση και χαμηλά επίπεδα ενέργειας, η Healthia σχεδιάσε το πακέτο AFTER COVID – Less Muscle Pain. Περιλαμβάνει 3 εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

turmericXtra – Turmeric

Η φλεγμονή είναι μια πάρα πολύ σημαντική διαδικασία για τον οργανισμό. Βοηθάει το σώμα να καταπολεμήσει τους ξένους εισβολείς και έχει ενεργό ρόλο στην επιδιόρθωση βλαβών και ζημιών και τραυματισμών.

Χωρίς τη διαδικασία της φλεγμονής τα παθογόνα στοιχεία όπως τα βακτήρια θα κάνανε «κατάληψη» στο σώμα μας και απλά θα μας σκότωναν.Μετά την ανάρρωση ωστόσο από μια ασθένεια ή μια λοίμωξη, εάν η φλεγμονή παραμείνει προκαλεί μια σειρά από προβλήματα και συμπτώματα, αρκετά εκ των οποίων σχετίζονται με μυοσκελετικούς πόνος και πόνο στις αρθρώσεις (γόνατα, μέση, δάχτυλα χεριών).

Η κουρκουμίνη έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Η ισχύς της, η δράση της και η αποτελεσματικότητά της είναι τέτοια που συγκρίνεται με αντιφλεγμονώδη φάρμακα χωρίς ωστόσο να έχει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Αναστείλει τη δράση του NF-kB. Ένα μόριο που βρίσκεται στους πυρήνες των κυττάρων και ενεργοποιεί τα γονίδια που σχετίζονται με τη φλεγμονή. Το NF-kB θεωρείται πως παίζει κύριο ρόλο σε πολλές χρόνιες ασθένειες.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η αρθρίτιδα, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονο πόνο στις αρθρώσεις.Μελέτες έδειξαν πως η κουρκουμίνη έχει αποτελεσματική δράση. Σε μια μελέτη επάνω σε άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα, η κουρκουμίνη ήταν περισσότερο αποτελεσματική από ότι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο.

Αρκετές ακόμη μελέτες έδειξαν την επίδραση της κουρκουμίνης στη αρθρίτιδα καθώς παρατηρήθηκαν βελτιώσεις σε μια σειρά από συμπτώματα.

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19594223/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10404539/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15489888/
https://www.jbc.org/article/S0021-9258(18)87080-6/fulltext
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17885582/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12676044/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22407780/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20657536/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7390600/

healthy joint 730mgHealthy Joint

Το συμπλήρωμα διατροφής Healthy Joint της Healthia αποτελεί μια μοναδική φόρμουλα με 15 δραστικά συστατικά που συμβάλλει στην καλή υγεία των αρθρώσεων, των μυών και του συνδετικού ιστού. Περιέχει γλυκοζαμίνη HCL, MSM, rosehips, turmeric, ginger και άλλα βιο-ενεργά βότανα, βιταμίνες και εκχυλίσματα που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός συστατικών λειτουργεί συνεργιστικά, πράγμα που σημαίνει πως το ένα συστατικό αυξάνει τη δράση ή την απορρόφηση του άλλου. Υπάρχει πληθώρα ερευνών και κλινικών μελετών αναφορικά με τη δράση της γλυκοζαμίνης σε συνδυασμό με το MSM για τη μείωση των μυοσκελετικών πόνων. Συνδυάσαμε τα δύο αυτά συστατικά με εκχυλίσματα βοτάνων και φυτοχημικά στοιχεία που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και ήπια αναλγητική δράση.

Εκτός από μυοσκελετικές κακώσεις, το Healthy Joint συστήνεται για καταστάσεις και περιπτώσεις όπως:

 • καλή υγεία των αρθρώσεων, με άνεση στις κινήσεις (ευκαμψία)
 • πόνος στις αρθρώσεις, κλειδώσεις και κόκαλα
 • υποστήριξη του συνδετικού ιστού
 • καταπολέμηση χρόνιας φλεγμονής
 • πόνο, δύσκαμπτες και σκληρές αρθρώσεις
 • αντιοξειδωτικά
 • μείωση συμπτωμάτων οστεοαρθρίτιδας
 • δισκοκήλες
 • μυοσκελετικούς τραυματισμούς όπως: ρήξη χιαστών, κάκωση μηνίσκου διάστρεμμα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28790224/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21708034/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16309928/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10555905/

herbalcHerbal C

Η βιταμίνη C ενισχύει τη δράση των ανοσοκυττάρων βελτιώνοντας της ικανότητάς τους να αμύνονται από ξένους εισβολείς.

Η λήψη συμπληρώματος βιταμίνης C έδειξε πως μειώνει τη διάρκεια και την ένταση των συμπτωμάτων λοίμωξης του άνω αναπνευστικού συστήματος συμπεριλαμβανομένου του κοινού κρυολογήματος και της κοινής γρίπης.

Τα οφέλη της βιταμίνης C για την υγεία:

Μερικά από τα βασικά συμπτώματα έλλειψης βιταμίνης C είναι:

Η Herbal C της Healthia είναι 100% φυσική βιταμίνη C από 5 εξαιρετικά πλούσιες πηγές, και συγκεκριμένα: acerola, άγριο τριαντάφυλλο, φραγκοστάφυλο, φύλλα μαϊντανού και σαμπούκο (κουφοξυλιά).

Ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, πεκτίνες, ωφέλιμα λιπαρά, λυκοπένιο, καροτενοειδή, φυτικές στερόλες, κατεχίνες, πολυφαινόλες και πολλά άλλα φυτοχημικά στοιχεία, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα βιταμίνης C είναι κορυφαίο στην κατηγορία του. 100% φυσικό, αντιόξινο με μέγιστη απορρόφηση και χρηστικότητα για τον οργανισμό.

Σχετικές έρευνες και μελέτες:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2567249/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12739983/
https://lpi.oregonstate.edu/mic/vitamins/vitamin-C
https://academic.oup.com/ajcn/article/69/6/1086/4714888
https://medlineplus.gov/ency/article/002404.htm

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.29 kg
Κατασκευαστής

Healthia