Healthia Anti-Stress & Relax 510mg, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καταπολέμηση του Άγχους, 90 caps

35.00

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχυλίσματα προσαρμογόνων βοτάνων και ριζωμάτων σε συνδυασμό με βιταμίνες και μανιτάρι reishi.

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός συστατικών για την καταπολέμηση της κόπωσης επινεφριδίων, του στρες, της εξάντλησης, τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία του ορμονικού, του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Η κόπωση, η εξάντληση, η υπνηλία, η έλλειψη ενέργειας, το άγχος δεν οφείλεται μόνο σε έλλειψη ύπνου. Συχνά συνοδεύεται από άγχος, στρες, αδυναμία ενώ μπορεί να κρύβει προβλήματα υγείας.

Η εξάντληση είναι ένας όρος στην υγεία που τον χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το έντονο αίσθημα κούρασης, την έλλειψη δυνάμεων και αντοχών καθώς και τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας.

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης συνοδεύεται από ψυχολογικές επιπτώσεις και μεταβολές στη διάθεση όπως:

 • ανησυχία
 • κακή διάθεση / κατάθλιψη
 • απογοήτευση
 • χαμηλή αυτοπεποίθηση
 • θολούρα, ζαλάδα και αδυναμία συγκέντρωσης

Το αίσθημα εξάντλησης είναι διαφορετικό από την έλλειψη ύπνου ή την υπνηλία.

Όταν είμαστε εξαντλημένοι δεν έχουμε ενέργεια και διάθεση για τίποτα. Η παραγωγικότητά μας είναι χαμηλή και η διάθεσή μας συνήθως κακή.

Το συμπλήρωμα διατροφής Anti-Stress & Relax αποτελεί έναν συνεργιστικό συνδυασμό προσαρμογώνων βοτάνων, ριζωμάτων, μανιταριού reishi καθώς και βιταμινών για την καταπολέμηση του άγχους.

Είναι σχεδιασμένο για την καταπολέμηση του στρες και την κόπωση των επινεφριδίων, υποστηρίζοντας παράλληλα το ανοσοποιητικό σύστημα, τα επίπεδα ενέργειας και τις εγκεφαλικές επιδόσεις.

Είναι σχεδιασμένο για να χαρίζει:

 • ευεξία
 • ηρεμία
 • ζωτικότητα
 • καλύτερη συγκέντρωση
 • καλύτερη απόδοση στην καθημερινότητα

Τα επινεφρίδια είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ορμονών που σχετίζονται με σωματικό και πνευματικό στρες στην καθημερινότητά μας. Το χρόνιο άγχος, η ανησυχία, η νευρικότητα, το στρες της καθημερινότητας καθώς και η υπερπροπόνηση (υπερβολική σωματική κόπωση) στους αθλητές είναι παράγοντες που οδηγούν στην υπερβολική παραγωγή κορτιζόλης καθώς και στην κόπωση επινεφριδίων.

Η υπερκατανάλωση καφεΐνης (πάνω από 4 καφέδες) και άλλων διεγερτικών όπως ενεργειακά ποτά επίσης επιδρούν άμεσα στην υγεία των επινεφριδίων.

Το συμπλήρωμα διατροφής Anti Stress & Relax περιέχει ισχυρά προσαρμογόνα συστατικά που συμβάλλουν στην ορμονική ισορροπία και διαχείριση του στρες που σχετίζεται με μια δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός από εκχυλίσματα βοτάνων βοηθούν τον οργανισμό να προσαρμοστεί στις συνθήκες είτε έντασης είτε χαλάρωσης και ηρεμίας, αντίστοιχα.

Τα προσαρμογόνα βότανα συμβάλλουν στην καλύτερη “προσαρμογή” του οργανισμού σε μεταβαλλόμενες καταστάσεις καθώς και στην ομαλή λειτουργία των φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού.

Το Anti stress & Relax συνδυάζει σημαντικά μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά καθώς και φυτοχημικά στοιχεία που υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία των επινεφριδίων και την ορμονική ισορροπία. Για παράδειγμα το παντοθενικό οξύ συμμετέχει στην σύνθεση και απελευθέρωση των ορμονών από τα επινεφρίδια.

Το Panax Ginseng έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ιστορία σχετικά με τις ιδιότητές του ως φυσικό διεγερτικό για ενέργεια, ζωτικότητα και καταπολέμηση της εξάντλησης.

Η Rhodiola΄ είναι ένα άλλο ισχυρό προσαρμογόνο με ισχυρή και άμεση δράση. Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφορικού το οποίο σχετίζεται με τη σειρά του με τις εγκεφαλικές, νοητικές και γνωστικές λειτουργίες.

Το Antistress & Relax έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με καλή ποιότητα ύπνου και σωστή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, χωρίς κατανάλωση junk food, γλυκών εμπορίου, σκληρών ποτών και προϊόντα που περιέχουν λευκό αλεύρι.

Είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα ξεκούρασης και αναζωογόνησης για την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας λόγω δύσκολης και απαιτητικής καθημερινότητας.

Αποδεκτοί ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA σχετικά με τα συστατικά του Antistress & Relax:

 • Βιταμίνη Β3 (νιασίνη) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, στην παραγωγή ενέργειας και εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού καθώς και στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Συμβάλλει στην καλή υγεία του βλεννογόνου, την υγεία του δέρματος αλλά και στη μείωση της κόπωσης και εξάντλησης.
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1757
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2009.1224
 • Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και στην εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού. Στις γνωστικές λειτουργίες, στη σύνθεση και μεταβολισμό ορμονών, της βιταμίνης D καθώς και μερικών νευροδιαβιβαστών.
  Συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και του αισθήματος της κόπωσης και εξάντλησης.
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2009.1218
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1758
 • Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και στη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας.
  Στη σύνθεση της κυστεΐνης, στην παραγωγή ενέργειας, στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και της γλυκόζης. Συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1759
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2009.1225
 • Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) συμβάλλει στην παραγωγή ενέργιεας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, στη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, στην παραγωγή λευκών και ερυθρών αιμοσφαιρίων, στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της κόπωσης και εξάντλησης.
  Η Β12 έχει σημαντικό ρόλο στην κυτταρική διαίρεση.
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2009.1223
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1756
  https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1756

Κάθε κάψουλα αποδίδει: % NRV *
Ashwagandha Root εκχύλισμα * – 400mg –
Astragalus Root εκχύλισμα * – 350mg –
Panax Ginseng εκχύλισμα * – 200mg –
Maca Root εκχύλισμα * – 200mg –
Liquorice Root εκχύλισμα * – 100mg –
Rhodiola Rosea εκχύλισμα * – 40mg –
Reishi Mushroom εκχύλισμα * – 25mg –
Schisandra Chinensis σκόνη – 25mg –
Vitamin B3 (Νιασίνη) – 20mg 125%
Vitamin B5 (Παντοθενικό οξύ) – 10mg 168%
Μαύρο πιπέρι εκχύλισμα * – 5mg –
Gotu Kola εκχύλισμα * – 5mg –
Turmeric σκόνη (Organic) – 5mg –
Vitamin B6 (Πυριδοξίνη) – 2mg 143%
Vitamin B12 (Κυανοκοβαλαμίνη) – 25mcg 1000%

NRV = Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
– = NRV δεν έχει προσδιοριστεί
* = Ισοδύναμο βάρος

Συστατικά: Bulking agent: Brown Rice Flour, Capsule: Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) (Vegetarian), Ashwagandha Extract (2.5% Withanolides), Rhodiola Rosea 3% Extract, Astragalus Root Extract 10:1, Anti-caking Agent: Magnesium Stearate (Magnesium salts of fatty acids) (vegetable source), Schisandra Chinensis, Maca Root Extract 10:1, Nicotinamide (Niacin), Pantothenic Acid ( D-Calcium Panthonate) 90.1%, Liquorice Root Extract 10:1, Reishi Mushroom Extract 4:1, Black Pepper Extract (Piper Nigrum) 95% Piperine., Korean Panax Ginseng 40:1 80% Ginsenocides, Turmeric Powder (Organic), Vitamin B6 (Pyridoxal 5 Phosphate 68%), Vitamin B12 Cyanocobalamin 1%, Gotu Kola Extract 4:1

Λαμβάνετε 1 κάψουλα, 1 έως 3 φορές την ημέρα κατά προτίμηση μαζί με το φαγητό.

Προφυλάξεις – αντενδείξεις:

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερησία δόση.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση από άτομα κάτω των 18 καθώς και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Μην το καταναλώσετε αν το εσωτερικό αυτοκόλλητο ασφαλείας λείπει.
Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. Δε πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής ή για την αντιμετώπιση ασθενειών.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Δεν περιέχει:

Συνθετικές χρωστικές, συντηρητικά και τροφικά πρόσθετα, ενισχυτικά γεύσης, γαλακτοκομικά, γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη, αλάτι μαγιά.

Κατάλληλο για:

Vegetarian και vegan.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.085 kg
Κατασκευαστής

Healthia