superfoods

17 superfoods και βότανα για το 6pack

Το πολυπόθητο 6pack αποτελεί όνειρο πολλών! Τα superfoods βοηθούν στη γράμμωση κοιλιακών. Η αλήθεια είναι ότι γραμμωμένους κοιλιακούς έχει μόνο το 5% του γενικού πληθυσμού. Κάποιοι χρόνια προσπαθούν να το χτίσουν και ποτέ δε το καταφέρνουν.
Φτάνει όμως μόνο η σκληρή γυμναστική;
– Όχι. Σε καμία περίπτωση
Χρειάζεται εξαντλητική δίαιτα με στερήσεις;
– Ούτε!
Τί μπορεί να δώσει το κάτι τις παραπάνω; Η απάντηση κρύβεται στα superfoods. Δε σου χαρίζουν μόνο καλή υγεία, ζωντάνια, ζωτικότητα και ενέργεια. Λειτουργικά βότανα, μπαχαρικά και superfoods αποτελούν βασικό κλειδί στην προσπάθειά σου να χτίσεις το πολυπόθητο 6pack εύκολα.

Και πως γίνεται αυτό;

Ο συνδυασμός από συγκεκριμένες ποσότητες τέτοιων δραστικών στοιχείων λειτουργεί “συνεργιστικά”. Με απλά λόγια ένα κοκτέιλ από υπερτροφές έχει πολύ πιο ισχυρή δράση από το αν τα παίρναμε μεμονωμένα.

  • ξεφουσκώνουν τα διογκωμένα λιποκύτταρα
  • μειώνουν τις φλεγμονές
  • διώχνουν τις κατακρατήσεις υγρών
  • αυξάνουν το μεταβολισμό
  • συμβάλλουν στην αποστράγγιση της λέμφου
  • βοηθούν στο να έχουμε καλύτερο μυϊκό τόνο
  • βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας

Ποια είναι όμως αυτά τα “μυστικά” όπλα που συμβάλλουν καταλυτικά στην προσπάθειά μας να πετύχουμε την τέλεια γράμμωση και το 6pack;

Πάμε να γνωρίσουμε τα 17 πιο ισχυρά superfoods, βότανα, μπαχαρικά και θρεπτικά στοιχεία που αποδεδειγμένα “λειτουργούν”:

Αφρικάνικο μάγκο

Γνωστό και ως irvingia gabonesis, το Αφρικάνικο μάνγκο αποτελεί τροφή πλούσια σε πολλαπλά θρεπτικά συστατικά και συγκαταλέγεται στα διατροφικά “όπλα” στην προσπάθεια απώλειας βάρους, έλεγχο της λαιμαργίας, της βουλιμίας και της όρεξης, του υγιούς μεταβολισμού και της καλής υγείας.

Πράσινο τσάϊ

Το πράσινο τσάϊ αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για όσους επιδιώκουν καλή υγεία σε συνδυασμό με απώλεια βάρους. Δραστική ουσία είναι οι πολυφαινόλες που ενεργοποιούν τη “θερμογέννηση” στο σώμα μας, μια διαδικασία που συνδέεται με τις αυξημένες καύσεις θερμίδων και το μεταβολισμό του αποθηκευμένου λίπους.

Acai Berry

Τα πολλαπλά θρεπτικά συστατικά που περιέχει το μούρο ακάι έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους βρίσκονται σε πρόγραμμα απώλειας βάρους και μείωση της χοληστερίνης λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που περιέχει. Είναι ιδανική τροφή για όσους κάνουν γυμναστική με στόχο τις καύσεις, και θέλουν υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Capsicum

Το συγκεκριμένο μπαχαρικό είναι γνωστό και ως πιπέρι καγιέν. Περιέχει τη δραστική ουσία καψαϊκίνη που αυξάνει κατακόρυφα τις καύσεις εώς και 25%! Αυτό γίνεται λόγω της θερμογέννησης που προκαλείται και έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ενεργειακή δαπάνη και καύση θερμιδών.

Κανέλα

Η κανέλα είναι ευρέως γνωστή για την επίδρασή της στο μεταβολισμό. Συμβάλλει στον ταχύτερο μεταβολισμό των θερμιδών και στην καύση του αποθηκευμένου λίπους για ενέργεια. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα καθώς και της ινσουλίνης.

L-Tyrosine

Είναι ένα αμινοξύ που λειτουργεί και ως πρόδρομος σε μια σειρά από νευροδιαβιβαστές συμπεριλαμβανομένου της L-dopa, της ντοπαμίνης, της νορεπινεφρίνης και της επινεφρίνης. Το συμπλήρωμα τυροσίνης ενδέχεται να συνεισφέρει θετικά στα επίπεδα ορμονών του θυρεοειδούς εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού.

Guarana

Το συγκεκριμένο φυτό ευδοκιμεί στον Αμαζόνιο. Περιέχει σημαντική ποσότητα γκουαρανίνης και ο καρπός του χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από ενδογενείς φυλές για να δώσει ενέργεια, για ρύθμιση της όρεξης, τη μείωση βάρους και καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

Καφεΐνη άνυδρη

Ένα πανίσχυρο 100% φυσικό διεγερτικό που το συναντάμε στο τσάι, τον καφέ και τη σοκολάτα. Χρησιμοποιείται για να κόψει την πείνα, να ρυθμίσει την όρεξη, για να δώσει ενέργεια και να τονώσει την πνευματική διαύγεια.

Bitter orange peel

Ξύσμα από τη φλούδα πικρού πορτοκαλιού. Το bitter orange περιέχει τους μεταβολίτες N-methyltyramine, octopamine και synephrine, ουσίες σχετίζονται άμεσα με την αυξημένη καύση λίπους.

Raspberry Ketones

Οι κετόνες από τα σμέουρα (ένα φυσικό συστατικό με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση) μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην απώλεια βάρους: αυξάνοντας τη λιπόλυση και τις καύσεις θερμιδών στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Siberian Ginseng

Το τζίνσενγκ χρησιμοποιείται κατά κόρον στην Ανατολική Ασία από άτομα που θέλουν να αυξήσουν τη φυσική τους δραστηριότητα και τις επιδόσεις τους (σαν φυσική πηγή ενέργειας). Βοηθάει στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα και μειώνει τις λιγούρες για γλυκό.

Kelp

Τα kelp είναι μια εξαιρετική τροφή πολύ χαμηλή σε χοληστερίνη και είναι πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, αμινοξέων, ριβοφλαβίνης, βιταμίνης C, βιταμίνης Κ, παντοθενικού οξέως, φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, χαλκό, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Περιέχουν ιώδιο που αποτελεί ένα από τα κλειδιά για το μπλοκαρισμένο μεταβολισμό.

Βιταμίνη Β6

Είναι απαραίτητη για τη δημιουργία αίματος και αιμογλοβίνης, για το μεταβολισμό του ασβεστίου και του μαγνησίου, για τη μετατροπή του γλυκογόνου σε γλυκόζη, για το μεταβολισμό των τροφών και την παραγωγή ενέργειας.

Apple cider vinegar

Το μηλόξιδο συμβάλλει στο μεταβολισμό των λιπών, μειώνει την πείνα και τις λιγούρες, συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και των επιπέδων ινσουλίνης μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες.

Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (piperine)

Το εκχύλισμα πιπερίνης έχει μελετηθεί στις ΗΠΑ για τη διατροφική του αξία και τη δράση του στο μεταβολισμό. Έχει βρεθεί πως όταν συμπεριλαμβάνεται στη διατροφή μας αυξήσει τη δράση, τη βιο-διαθεσιμότητα και την απορροφητικότητα των υπολοίπων δραστικών συστατικών που τρώμε.

Chromium picolinate

Είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που παίζει σημαντικότατο ρόλο στο σώμα μας για τη διαχείριση, το μεταβολισμό των υδατανθράκων και την μετατροπή των τροφών που τρώμε σε σάκχαρα. Το χρώμιο βοηθάει την ινσουλίνη να μεταφέρει τα σάκχαρα στο κύτταρο για ενέργεια. Συμβάλλει στη σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, μια διαδικασία που είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να χάσουν βάρος.

Πως μπορεί κάποιος να συμπεριλάβει όλα τα παραπάνω στοιχεία στη διατροφή του για να χτίσει το πολυπόθητο 6 pack;

Όλα τα παραπάνω δραστικά στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στη φόρμουλα του my6pack που έχει αναπτύξει η Healthia για εσάς που θέλετε να δείτε τους κόπους σας να ανταμοίβονται. Τα συγκεκριμένα 17 superfoods, λειτουργικά βότανα και δραστικά θρεπτικά συστατικά δρουν “συνεργιστικά” και συμβάλλουν καταλυτικά, όχι μόνο στην προσπάθεια απώλειας βάρους αλλά και σε όλους αυτούς που έχουν στόχο την τέλεια γράμμωση.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να ανακαλύψετε το my6pack.

 
Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν άρθρο έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν γνωμάτευση του γιατρού σας ή την επίσκεψη σε εξειδικευμένο σύμβουλο υγείας. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια εξειδικευμένη διατροφή και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας πρώτα.

Σχετικά Προϊόντα

  • six pack

    Healthia my6pack 688mg, Συμπλήρωμα Διατροφής για το Six Pack, 90 caps

    42.90 Σε απόθεμα
    Στόχος σας η γράμμωση κοιλιακών και το  six pack σε ένα μήνα; Το my6pack περιλαμβάνει 17…
    Προσθήκη στο καλάθι