Θέλω αποτελέσματα. Κλασσικό γυμναστήριο ή Personal Training;

Θέλω αποτελέσματα. Κλασσικό γυμναστήριο ή Personal Training;


Αρχίζω γυμναστήριο και θέλω γρήγορα αποτελέσματα.

Όταν κάποιος ξεκινάει γυμναστήριο έχει στόχους και φιλοδοξίες. Σίγουρα έχει όμως και πολλά ερωτηματικά και απορίες. Μερικά από τα βασικά ερωτήματα είναι:

 • Πότε θα δω διαφορά στο σώμα μου;
 • Πόσος καιρός χρειάζεται για να έχω ορατά αποτελέσματα στον καθρέφτη;
 • Πως να χάσω πιο εύκολα τα περιττά κιλά και το λίπος που έχω;
 • Πόσος καιρός χρειάζεται για γράμμωση σώματος;
 • 2 μήνες είναι αρκετοί για να φαίνομαι γυμνασμένος;
 • Πόσος καιρός χρειάζεται για σύσφιξη σώματος;
 • Ποια μέθοδος προπόνησης έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα;
 • Απλή συνδρομή στο γυμναστήριο ή personal training;

Δυστυχώς κανένας δεν γεννήθηκε με το να ξέρει τί να κάνει μέσα σε ένα γυμναστήριο. Το πιο πιθανό είναι να τα κάνει όλα λάθος. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δείτε κανένα αποτέλεσμα και πιθανόν να απογοητευτείτε.

Μπορεί να είναι ακριβότερη επιλογή αλλά σας προτείνουμε τα πρώτα σας βήματα να γίνουν υπό την επίβλεψη ενός personal trainer. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια βασικά πράγματα σχετικά με τα πλεονεκτήματα της προσωπικής προπόνησης.

Τι είναι το personal training (προσωπική προπόνηση);

Είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Τι κάνει όμως ο personal trainer; Ποια είναι ακριβώς η δουλειά του; Το μέγα ερώτημα είναι:

Είναι απαραίτητος ή πολυτέλεια;

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αποδώσετε στο 100% των δυνατοτήτων σας στην προπόνηση, εάν δεν έχετε μια κάποιας μορφής "επιτήρηση" από εξειδικευμένο personal trainer.

Σας έχει τύχει να αναρωτηθείτε εάν αξιοποιείτε σωστά τον χρόνο στο γυμναστήριο; Ο personal trainer θα ασχοληθεί να βρει την καλύτερη πληροφόρηση γι ‘αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την προπόνησή σας και τις βελτιώσεις.

Θα σας εκπαιδεύσει στις ασκήσεις αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του εκάστοτε στόχου. Θα σας δώσει κίνητρο να κάνετε την γυμναστική τρόπο ζωής. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος.

Ο personal trainer δεν ασχολείται την μια ώρα προπόνησης του πελάτη του μόνο και μόνο να τον βοηθάει με τα βαράκια, να τον εμψυχώνει και να είναι μια ευχάριστη παρέα όσο θα γυμνάζεται. Εργάζεται στο σπίτι για να είναι έτοιμος στην πραγματοποίηση της προπόνησης η οποία θα προσφέρει αυτό για το οποίο αμείβεται.

Ο personal trainer επαναπροσδιορίζει τις εντάσεις και τον όγκο της προπόνησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα στα αποτελέσματα.

Είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, που σας βοηθά να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους Fitness, μέσα από εξειδικευμένες γνώσεις, συμβουλές για την άσκηση και τον έλεγχο του βάρους, ψυχολογική παρακίνηση και υποστήριξη, και διαρκή καθοδήγηση.

Η προπόνηση με την καθοδήγηση ενός personal trainer έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ο personal trainer είναι ένας επαγγελματίας που βρίσκεται πάντα δίπλα σας.
 • Ο personal trainier έχει αποκλειστικό στόχο τη σωστή εκγύμνασή σας, ανεξαρτήτως της ηλικίας σας ή της φυσικής σας κατάστασης.
 • Ο personal trainer διαθέτει την εξειδικευμένη εκπαίδευση που απαιτείται για να σας βοηθήσει να γυμναστείτε σωστά χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε εξοπλισμό.
 •  Η αδιάκοπη προσοχή του personal trainer στην προπόνησή σας αποτελεί ασπίδα που σας προστατεύει από λανθασμένες κινήσεις και τραυματισμούς, ιδίως όταν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι.
 • H συνεχής παρακίνηση και ενθάρρυνση θα σας προσφέρει ψυχολογικά κίνητρα που θα απογειώσουν την προπόνησή σας ανεξαρτήτως του επιπέδου που βρίσκεστε.
 • Με το personal training θα πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα στον ελάχιστο χρόνο.
 • Ακολουθείτε πρόγραμμα διατροφής; Με το personal training θα δείτε πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Personal training και συμπληρώματα διατροφής για αλλαγή σώματος σε 2 μήνες.

Συνδυάζοντας το personal training με εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής μπορείτε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Εάν ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας μπορείτε να δείτε αλλαγή σώματος σε 2 μήνες. Θα δείτε στο σώμα σύσφιξη και σιγά σιγά να γραμμώνει.   

Ποιος λοιπόν είναι ο στόχος σας; Η Healthia σας προτείνει ανάλογα:

 • Καταπολέμιση κυτταρίτιδας. Συνδυάστε το πρόγραμμα γυμναστικής σας με το Anti Cellulite και το Aqua Balance. Θα δείτε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού να δίνει την θέση της σε στιλπνό, σφρυγυλό και λείο δέρμα.
 • Απώλεια πόντων στους μηρούςμείωση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και χαμηλά πίσω στην πλάτη. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική φόρμουλα για εσάς από το X-treme Lypolisis. 100% φυτικής προέλευσης, ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει 10 ισχυρούς σύμμαχους στην απώλεια βάρους.
 • Τέλεια γράμμωση σε 2 μήνες. Το πολυπόθητο 6 pack είναι οι κοιλιακοί των ονείρων σας. Το my6pack είναι η καλύτερη φόρμουλα που κυκλοφορεί στην αγορά σήμερα. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από 17 superfoods και βότανα με συνεργιστική δράση.
 • Καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Το Super Greens Plus είναι σχεδιασμένο για να θωρακίσει την υγεία σας με πολλαπλά μικροθρεπτικά συστατικά: βιταμίνες, ένζυμα, φυτοχημικές ενώσεις, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η φόρμουλα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός από 15 superfoods οργανικά καλλιεργημένα.
 • Αύξηση μυϊκής μάζας. Το Ultra Whey Protein της Healthia είναι ίσως η καλύτερη ποιότητα πρωτεΐνης που θα βρείτε στην αγορά. Θέλετε μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική πρόταση; Δοκιμάστε το Super Veggie Protein με περιεκτικότητα 76% και εμπλουτισμένη με 9 πανίσχυρα Superfoods. Μη ξεχνάτε πως η δύναμη πηγάζει από μέσα! Κάθε κύτταρό σας είναι μια μηχανή που πρέπει να δουλεύει στο maximum.

Είστε λοιπόν έτοιμοι να ξεκινήσετε γυμναστική; Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και κάντε το βήμα από σήμερα.

Η ομάδα της Healthia σας προτείνει ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσετε το personal training.


Posted on 2016-04-07 by Γρηγόρης Καρύδας FITNESS, WEIGHT LOSS 7611

Blog categories

Blog search

Κωδικός QR

Είδατε πρόσφατα

Χωρίς προϊόντα