Lung Detox

65.92

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός από φυσικά συμπληρώματα διατροφής με ευεργετική δράση στο φυσικό μηχανισμό καθαρισμού των πνευμόνων από το κάπνισμα.

Βότανα, βιταμίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυτοχημικά στοιχεία που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση των πνευμόνων, μείωση της βλέννας και αποβολή των βλαβερών στοιχείων του τσιγάρου.

Σε απόθεμα

Το κάπνισμα σχετίζεται με μια σειρά από προβλήματα, βλάβες στην υγεία αλλά και ασθένειες. Σχετίζεται με αυξημένο ρίσκο εμφάνισης καρκίνου, καρδιακών προβλημάτων αλλά και πρόωρο θάνατο.

Οι πνεύμονες έχουν φυσικούς μηχανισμούς αυτό-καθαρισμού οι οποίοι ξεκινούν λίγο μετά το τελευταίο τσιγάρο που κάποιος καπνίζει.

Οι πνεύμονες έχουν την εξαιρετική ιδιότητα της αυτό-επιδιόρθωσης σε βάθος χρόνου. Μετά τη διακοπή του καπνίσματος σιγά σιγά επιδιορθώνουν τις βλάβες ως έναν βαθμό.

Η ταχύτητα επιδιόρθωσης, αποτοξίνωσης και καθαρισμού των πνευμόνων εξαρτάται από μια σειρά παράγοντες αλλά κυρίως από το τι βλάβες έχουν ήδη υποστεί.

Συγκεκριμένα εκχυλίσματα βοτάνων, ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυτοχημικές ενώσεις σε συνδυασμό έχουν ευεργετική δράση στην προσπάθεια του οργανισμού για καθαρισμό και απομάκρυνση των βλαβερών τοξινών από τους πνεύμονες.

Με γνώμονα τις υπάρχουσες επιστημονικές έρευνες και μελέτες η Healthia σχεδίασε το πακέτο 3 συμπληρωμάτων διατροφής LUNG DETOX.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο του πακέτου:

GREEN TEA

green teaΤο πράσινο τσάι έχει εντυπωσιακά οφέλη για την υγεία. Η επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) είναι μια κατεχίνη σε μεγάλη συγκέντρωση στο πράσινο τσάι.

Έχει αποδεδειγμένα ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση ενώ βρέθηκε πως αναστέλλει την ίνωση και τη δημιουργία ουλών σε ιστούς όπως οι πνεύμονες.

Σχετική έρευνα: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6514693/

Η πνευμονική ίνωση είναι μια χρόνια νόσος του πνεύμονα, κατά την οποία ο φυσιολογικός πνεύμονας αντικαθίσταται με ινώδη ιστό, καταλήγοντας προοδευτικά στην ουλοποίησή του.

Υπάρχουν κάποιες έρευνες που δείχνουν πως η επιγαλλοκατεχίνη EGCG ενδέχεται να έχει ευεργετική δράση στην αντιμετώπιση της νόσου.

Σε μια μικρή μελέτη του 2020 επάνω σε 20 άτομα με πνευμονική ίνωση βρέθηκε πως η χορήγηση εκχυλίσματος επιγαλλοκατεχίνης EGCG για 2 εβδομάδες μείωσε τους δείκτες ίνωσης σε σχέση με το control group.

Σχετική έρευνα: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32160670/

Το συμπλήρωμα διατροφής Green Tea της Healthia είναι ένα από τα πιο ισχυρά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ισοδύναμο με 12,480mg φυτού και αποδίδει 53% πολυφαινόλες εκ των οποίων 79mg επιγαλλοκατεχίνη EGCG.

XTRA – TURMERIC

turmericΤο τουρμερίκ είναι γνωστό για τα πολλαπλά ευεργετικά οφέλη στην υγεία του ανθρώπου λόγω τις ισχυρής αντιοξειδωτικής και αντιφλεγμονώδους δράσης.

Η κουρκουμίνη είναι η δραστική φυτοχημική ουσία που περιέχει το τουρμερίκ. Βρέθηκε πως ενδέχεται να έχει ευεργετική δράση στην υποστήριξης της λειτουργίας των πνευμόνων.

Σχετική έρευνα: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6627281/

Μια μελέτη σε 2,478 άτομα βρήκε πως η πρόσληψη κουρκουμίνης σχετίζεται με βελτιωμένη πνευμονική λειτουργία. Σε όσους καπνιστές χορηγήθηκε η μέγιστη δόση κουρκουμίνης παρατηρήθηκε πολύ μεγαλύτερη βελτίωση στη λειτουργία των πνευμόνων σε σχέση με καπνιστές που έλαβαν μικρότερη δοσολογία.

Η χορήγηση υψηλών δόσεων κουρκουμίνης σε καπνιστές είχε ως αποτέλεσμα βελτιωμένη πνευμονική λειτουργία κατά 9.2% περισσότερο σε σχέση με καπνιστές που δεν έλαβαν κουρκουμίνη.

Σχετική έρευνα: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3530490/

Το Xtra – Turmeric της Healthia περιέχει 95% τιτλοδοτημένη περιεκτικότητα σε κουρκουμίνη και 5% εκχύλισμα πιπερίνης για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απορρόφηση (έως και 2000% περισσότερη απορρόφηση)

HERBAL C

herbalcΤο κάπνισμα καταστρέφει μεγάλο μέρος των αντιοξειδωτικών στοιχείων του σώματος προκαλώντας έντονο οξειδωτικό στρες. Συστήνεται σε καπνιστές η λήψη 35 mg βιταμίνης C επιπλέον σε ημερήσια βάση.

Σχετική έρευνα: https://ods.od.nih.gov/factsheets/VitaminC-HealthProfessional/

Ένα η διατροφή του καπνιστή δεν περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση οι ανάγκες σε βιταμίνη C στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Μελέτες έδειξαν πως οι καπνιστές ωφελούνται σημαντικά από μεγαλύτερες δόσης βιταμίνης C σε σχέση με τη ΣΗΔ. Βρέθηκε πως η λήψη μεγάλης δοσολογίας βιταμίνης C συμβάλλει στην καλύτερη αναπνευστική λειτουργία σε σχέση με όσους λάμβαναν ελάχιστη ποσότητα C ημερησίως.

Σχετική έρευνα: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25961759/

Η Herbal C της Healthia είναι 100% φυσική βρώσιμη βιταμίνη C από 5 πλούσιες πηγές όπως η acerola, άγριο τριαντάφυλλο, φραγκοστάφυλο, φύλλα μαϊντανού και σαμπούκο (κουφοξυλιά).

Λειτουργεί ως φυσική πολυβιταμίνη καθώς εκτός από φυσική βιταμίνη C περιέχει αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, πεκτίνες, ωφέλιμα λιπαρά, λυκοπένιο, καροτενοειδή, φυτικές στερόλες, κατεχίνες, πολυφαινόλες και πολλά άλλα φυτοχημικά στοιχεία.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.2 kg
Κατασκευαστής

Healthia