Προσφορά!

Mental Power

59.92

Θέλετε καλύτερες εγκεφαλικές επιδόσεις; Θρεπτικά συστατικά απογειώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Βελτιώνουν τη μνήμη, τη συγκέντρωση, την ικανότητα αντιμετώπισης προβλημάτων σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Το πακέτο Mental Power περιλαμβάνει 3 εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής με δραστικά συστατικά που αποδεδειγμένα βελτιώνουν τη λειτουργία και τις επιδόσεις του εγκεφάλου.

Κατηγορία:
Θέλετε πραγματική δύναμη και υψηλή απόδοση του εγκεφάλου σας; Υπάρχουν μια σειρά θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, βότανα, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι η τροφή του εγκεφάλου.
Πολλά από αυτά λειτουργούν “συνεργιστικά”. Με απλά λόγια το ένα αυξάνει τη δράση ή την απορρόφηση του άλλου. Αυτά τα συστατικά είναι γνωστά ως νοοτροπικά και αποδεδειγμένα έχουν ευεργετική δράση στην εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου.
Το πακέτο Mental Power της Healthia αποτελείται από 3 εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής και περιλαμβάνει 30 θρεπτικά συστατικά για να καλύψουν πλήρως της ανάγκες του εγκεφάλου αλλά και να ενισχύσουν τη δράση και την απόδοσή του στο μέγιστο.
Το Mental Power είναι Ιδανικό πακέτο για όσους θέλουν:
  • δυνατή και γρήγορη μνήμη
  • αυξημένη συγκέντρωση
  • πνευματική διαύγεια
  • εγκεφαλική τόνωση
  • αυξημένες νοητικές λειτουργίες
Λίγα λόγια για τα περιεχόμενα του πακέτου.
Brain Performance
Η κορυφαία νοοτροπική φόρμουλα που κυκλοφορεί σήμερα σε κάψουλες. Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 21 δραστικά συστατικά στις ποσότητες που χρειάζεται ο εγκέφαλός σας για να “τραφεί” και να λειτουργήσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Η φόρμουλά του αποτελείται από αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ισοφλαβόνες και βότανα όπως το ginkgo biloba, bacopa monnieri, χολίνη και μπεταΐνη.
B Complex 275mg
Περιλαμβάνει και τις 8 βιταμίνες του συμπλέγματος Β στο 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (ΣΗΔ) για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.
Οι βιταμίνες Β συνδέεται άμεσα με την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Όταν υπάρχει έλλειψη σε κάποια τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β υπάρχει κίνδυνος για σοβαρές νευρολογικές ασθένειες όπως Αλτσχάιμερ, γεροντική άνοια, κατάθλιψη και διπολική διαταραχή.
Η καθημερινή λήψη όλου του συμπλέγματος Β εξασφαλίζει ότι ο εγκέφαλός σας και το νευρικό σας σύστημα θα είναι καλυμμένο για την εύρυθμη λειτουργία του.
Virgin Coconut Oil
Τα καλά λιπαρά στα καλύτερά τους! Το αφιλτράριστο λάδι καρύδας περιλαμβάνει τα ευεργετικά τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT) που αποτελούν εξαιρετική τροφή για τον εγκέφαλο. Τα MCT μεταφέρονται στο συκώτι όπου μετατρέπονται σε κετόνες. Οι κετόνες είναι εξαιρετική τροφή για τον εγκέφαλο ειδικά για όσους είναι άνω των 50 ετών. Το λαυρικό οξύ που περιέχει το λάδι καρύδας επιπλέον έχει αντιμικροβιακές, αντιιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες και θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.247 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…