Προσφορά!

Uti-Stop

60.64

Συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και πρόληψη από ουρολοίμωξη και κυστίτιδα.

Θωρακίστε με φυσικό τρόπο το ουροποιητικό σας σύστημα και πείτε αντίο στις ουρολοιμώξεις με προβιοτικά, D μαννόζη και εκχύλισμα κράνμπερι.

Σε απόθεμα

uti stop01Ο καλύτερος τρόπος πρόληψης αλλά και καταπολέμησης των ουρολοιμώξεων είναι ο συνδυασμός από φυσικά δραστικά συστατικά.

Πείτε αντίο στις ουρολοιμώξεις και στην κυστίτιδα με το πακέτο 3 συμπληρωμάτων διατροφής UTI-STOP με εξαιρετικά αποτελεσματική δράση γύρω από την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού παράλληλα με φαρμακευτικές αγωγές, μειώνοντας την ένταση των συμπτωμάτων.

Λίγα λόγια για τα περιεχόμενα του πακέτου:

Alpha Probiotica: Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιλαμβάνει έναν εξαιρετικό συνδυασμό από 8 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών που συμβάλλουν στην υγιή χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Παράλληλα προστατεύουν τη χλωρίδα του εντέρου από παθογόνα βακτήρια και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

D-Mannose: Η D mannose ή αλλιώς μαννόζη προστατεύει το ουροποιητικό μας σύστημα. Είναι ένα απλό σάκχαρο που αποτρέπει την πρόκληση ουρολοίμωξης ή κυστίτιδας από βακτήρια όπως το E. Coli.

Αποτρέπει την προσκόλληση βακτηρίων ή άλλων παθογόνων μικροοργανισμών στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης ενώ δεν έχει παρενέργειες.

Η D-Mannose εκτός από την προστασία του ουροποιητικό συμβάλλει στην άμεση uti stop02ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων ουρολοίμωξης ή κυστίτιδας.

Superior Cranberry: Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχει εκχύλισμα κράνμπερι. Το κράνμπερι είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες σχετικά με το ουροποιητικό σύστημα.

Προλαμβάνει βακτηριακές μολύνσεις και λοιμώξεις, είναι φυσικό αντιοξειδωτικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και λειτουργεί ως ήπιο φυσικό αντισηπτικό. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, καθώς και για vegan.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.346 kg
Κατασκευαστής

Healthia