Pre Marathon

92.80

Η διατροφή πριν το μαραθώνιο είναι μέρος της σωστής προετοιμασίας. Μεγάλη σημασία έχει η διατροφή την τελευταία βδομάδα πριν το μαραθώνιο που γίνεται η “φόρτωση” σε θερμίδες αλλά και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Το PRE MARATHON είναι εξειδικευμένο πακέτο 3 συμπληρωμάτων διατροφής που θα σας καλύψουν πλήρως τις ανάγκες που έχουν οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων και οι μαραθωνοδρόμοι.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: PR-1002-PreMar Κατηγορία:
Ο μαραθώνιος είναι μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία για τον οργανισμό.
Η σωστή προετοιμασία για το μαραθώνιο σημαίνει σωστή προπόνηση και σωστή διατροφή.
Δεν χρειάζεστε μονάχα θερμίδες από υδατάνθρακες για να έχετε ενέργεια. Οι πατάτες και τα μακαρόνια δεν είναι το μόνο πράγμα που απαιτείται για να είναι έτοιμος ο οργανισμός να ανταπεξέλθει σε αυτή την πολύ δύσκολη δοκιμασία.
Συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά είναι απολύτως απαραίτητα για να έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε στο μαραθώνιο. Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έχει η διατροφή 1 εβδομάδα πριν το μαραθώνιο που ο οργανισμός χρειάζεται ποιοτικές θερμίδες και πληθώρα θρεπτικών συστατικών.
Βιταμίνες, μέταλλα, σίδηρο για τη μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς, αντιοξειδωτικά για το έντονο οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες που θα δημιουργηθούν.
Το σώμα σας πρέπει να είναι καλυμμένο από κάθε άποψη σε κυτταρικό επίπεδο.
Η προετοιμασία σε προπονητικό επίπεδο είναι κάτι που χτίζεται με τον καιρό.
Το ίδιο και η προετοιμασία σε διατροφικό επίπεδο. Οι αποθήκες του σώματος σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά δεν γεμίζουν σε 1-2 μέρες.
Ένα πράγμα που οι περισσότεροι παραβλέπουν είναι η διατροφή μετά το μαραθώνιο για γρήγορη αποκατάσταση που ο οργανισμός είναι πλήρως εξαντλημένος και καταπονημένος.
Το εξειδικευμένο πακέτο PRE-MARATHON της Healthia περιλαμβάνει 3 συμπληρώματα διατροφής που θα καλύψουν πλήρως της προετοιμασία σας για το μαραθώνιο, αλλά και για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε χρόνους και επιδόσεις.
Το PRE-MARATHON θα κάνει κάθε προπόνησή σας για το μαραθώνιο πιο αποτελεσματική ενώ παράλληλα για την ημέρα του μαραθωνίου θα σας εξασφαλίσει πλήρως διατροφικά, καλύπτοντάς σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας

Λίγα λόγια για τα περιεχόμενα του πακέτου

Super Greens Plus
Ούτε 1 ούτε 2. Τριανταπέντε (35) superfoods, βιοενεργά βότανα, φρούτα, φύτρα και λαχανικά οργανικά καλλιεργημένα αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη φυσική πολυβιταμίνη που θα καλύψει πλήρως τις αυξημένες σας ανάγκες σε όλα τα επίπεδα.
Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και φυτικές πρωτεΐνες, φυτοχημικές ενώσεις, ισχυρά αντιοξειδωτικά και ένζυμα. Ότι χρειάζεται ο μεταβολισμός σας στην καλύτερή τους μορφή. Όπως ακριβώς τα συναντάμε στη φύση. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη απορροφητικότητα και βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών.
Το Super Greens Plus δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με μια απλή συνθετική πολυβιταμίνη που έχει ελάχιστη απορρόφηση από τον οργανισμό.
Είναι ιδανικό σκεύασμα για:
 • Ολόκληρη την περίοδο προετοιμασίας
 • Πριν και μετά από κάθε προπόνηση.
 • Πριν τον αγώνα.
 • Αμέσως μετά τον αγώνα για γρήγορη και ολοκληρωμένη αποκατάσταση.
Ultra high ORAC
Η αντιμετώπιση του οξεοδωτικού στρες μετά το μαραθώνιο.
Βασικό συστατικό του Ultra High ORAC είναι το Acai Berry. Ένα άγριο μούρο που είναι πασίγνωστο για την ενέργεια που προσφέρει. Περιέχει επιπλέον χυμό από ρόδι καθώς και σκόνη από παντζάρι. Συστατικά που αυξάνουν τη ροή του αίματος και τη μεταφορά οξυγόνου στους μύες.
Το “φόρτωμα” πριν τον αγώνα θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη δοκιμασία του μαραθωνίου. Το Ultra High ORAC επιπλέον είναι φορτωμένο με πανίσχυρα αντιοξειδωτικά συστατικά και μας προφυλάσσει από το οξειδωτικό στρες που είναι τεράστιο μετά το μαραθώνιο.
Herbal C
Δεν είναι μια απλή βιταμίνη C όπως τα κλασσικά αναβράζοντα δισκία συνθετικού ασκορβικού οξέως που είναι εργαστηριακά παρασκευασμένα από σιρόπι γλυκόζης.
Είναι ολόκληρο το μόριο βιταμίνης C που περιλαμβάνει τους παράγοντες P, K και J, το ένζυμο τυροσινάση, 14 τουλάχιστον βιοφλαβονοειδή, διάφορα ασκορβικά, 5 ιόντα χαλκού, σίδηρο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, φώσφορο, μαγνήσιο και φυσικά ασκορβικό οξύ.
Το σκεύασμα Herbal C περιέχει 5 πλούσιες φυσικές πηγές βιταμίνης C:  acerola, άγριο τριαντάφυλλο, φραγκοστάφυλο, φύλλα μαϊντανού και σαμπούκο
Εκτός όμως από βιταμίνη C επιπλέον περιέχει:
 • αντιοξειδωτικά
 • βιταμίνες
 • ιχνοστοιχεία
 • βιοφλαβονοειδή
 • πεκτίνες
 • ωφέλιμα λιπαρά
 • λυκοπένιο
 • καρετονοειδή
 • φυτικές στερόλες
 • κατεχίνες
 • πολυφαινόλες
και πολλά άλλα φυτοχημικά στοιχεία,

Είναι ότι χρειάζεστε μετά από κάθε προπόνησή σας για να αντιμετωπίσετε τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Η φυσική βιταμίνη C είναι επιπλέον απολύτως απαραίτητη για τη σύνθεση νέου κολλαγόνου για την ανάπλαση και αναδόμηση των μυών, των χόνδρων και των τενόντων μετά από την έντονη καταπόνηση που προκαλεί ο μαραθώνιος στο μυϊκό και νευρικό μας σύστημα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.53 kg
Κατασκευαστής

Healthia