Healthia Uri-Amina, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Χρόνια Ουρολοίμωξη, 60 caps

29.50

Το Uri – Amina είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής με 12 δραστικά συστατικά για άμεση και αποτελεσματική προστασία από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Ειδικά σχεδιασμένο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με χρόνιες ουρολοιμώξεις, κυστίτιδες και φλεγμονές του ουροποιητικού.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Το Uri – Amina είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για άμεση και αποτελεσματική προστασία από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Ειδικά σχεδιασμένο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με χρόνια ουρολοίμωξη, κυστίτιδα και φλεγμονή του ουροποιητικού.

  • D-μαννόζη 900 mg ανά δοσολογία
  • Με εκχυλίσματα βοτάνων  
  • Με πατενταρισμένα πεπτικά ένζυμα DigeZyme®
  • Ισχυρή προστασία από ουρολοιμώξεις
  • Προσφέρει άμεση ανακούφιση
  • 100% φυσικό προϊόν
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegetarian & Vegan)

Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι συνεργιστική φόρμουλα 12 συστατικών που το ένα αυξάνει τη δράση ή την αποτελεσματικότητα του άλλου.
Περιέχει D-μαννόζη σε συνδυασμό με εκχυλίσματα βοτάνων όπως φύλλα ελιάς, aloe vera, κουρκουμίνη και μαύρο πιπέρι σε συνδυασμό με πεπτικά ένζυμα.

Τα πεπτικά ένζυμα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού (πέψη των τροφών), πράγμα που εξασφαλίζει μικρότερο μικροβιακό φορτίο στο γαστρεντερικό σωλήνα και κατ επέκταση στο ουροποιητικό σύστημα (biofilm).

Η μαννόζη (mannose) είναι ένας απλός πολυσακχαρίτης που βρίσκεται σε ορισμένα φρούτα. Παράγεται επίσης και από τον ανθρώπινο οργανισμό σε μικρές ποσότητες. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι δε μεταβολίζεται και αποβάλλεται αυτούσια από τα ούρα.

Έρευνες έχουν δείξει πως η μαννόζη έχει προστατευτική δράση για το ουροποιητικό σύστημα απέναντι σε λοιμώξεις & χρόνιες φλεγμονές (ουρολοίμωξη, κυστίτιδα) από κολοβακτηρίδια, όπως το E. Coli.

Το E. Coli είναι η βασική αιτία περίπου για το 90% των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Τα κολοβακτηρίδια έχουν την τάση να προσκολλούνται στα εσωτερικά τοιχώματα της ουροδόχου κύστης (επιθήλιο) δημιουργώντας biofilm. Κατόπιν πολλαπλασιάζονται και προκαλούν ουρολοίμωξη ή κυστίτιδα **

Η μαννόζη δεν είναι αντιβίωση ώστε να σκοτώνει τα κολοβακτηρίδια που προκαλούν την ουρολοίμωξη. Βοηθά στη φυσιολογική απομάκρυνσή τους μέσω των ούρων μειώνοντας παράλληλα τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Η D-μαννόζη εμφανίζεται περίπου 10 φορές πιο αποτελεσματική σε σχέση με το κράνμπερι (σκόνη) στην μείωση των βακτηρίων E. coli από το τοίχωμα της ουροδόχου κύστης **

Παρέχει ανακούφιση από το πρώτο 24ωρο και μπορεί να λαμβάνεται άφοβα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

** Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται σε αποτελέσματα μελετών και δεν αποτελούν γνωμοδότηση του ESFA.

Κατάλληλο για VEGETARIANS και VEGANS

60 Κάψουλες

2 κάψουλες παρέχουν: 

Aloe Vera 450mg
D-Mannose 300mg
Olive Leaf εκχύλισμα 250mg
Pear 100mg
Turmeric εκχύλισμα
παρέχει Curcumin
98mg

75mg

DigeZyme® Digestive Enzyme Blend (παρέχει  Protease, Amylase, Lipase, Lactase & Cellulase) 40mg
Fermented Soy Bean Extract 25mg
Bioperine® Black Pepper Extract 4mg

Συστατικά: Freeze Dried Aloe Vera Leaf Powder, D-Mannose, Olive Leaf Extract, Κέλυφος κάψουλας: HydroxyPropyl Methylcellulose, Bulking Agent: Rice Bran, Pear Fruit Powder, Turmeric Root (Gum), Digestive Enzyme Blend as DigeZyme® (Maltodextrin, Alpha Amylase, Neutral Protease, Lactase, Lipase, Cellulase), Fermented Soy Bean Extract (Maltodextrin),  Black Pepper Fruit Extract as Bioperine®.

Ενήλικες: Λαμβάνετε 2 κάψουλες, 1 έως 2 φορές την ημέρα (με απόσταση κατά προτίμηση 8 ωρών) μαζί με το φαγητό, με ένα ποτήρι νερό. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δοσολογία.

Πληροφορίες αλλεργιών: Περιέχει σόγια. Το συγκεκριμένο σκεύασμα παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις που χειρίζονται υλικά όπως σπόροι και καρποί, σόγια, γάλα, αυγό, δημητριακά, σινάπι, ψάρια και άλλα αλλεργιογόνα υλικά.

Προφυλάξεις αντενδείξεις:
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερησία δόση.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση από άτομα κάτω των 18 καθώς και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Μην το καταναλώσετε αν το εσωτερικό αυτοκόλλητο ασφαλείας λείπει.
Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. Δε πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής ή για την αντιμετώπιση ασθενειών.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.085 kg
Κατασκευαστής

Healthia