Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στη διεύθυνση που δηλώσατε – Έξοδα Αντικαταβολής 2,50€ (η αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα).

2) Με Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

REVOLUT
IBAN: LT303250086787398276
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Grigorios Karydas
με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο sales@healthia.gr

3) Πληρωμή (μετρητά ή με πιστωτική κάρτα) στο κατάστημα Courier Center της περιοχής σας με την παραλαβή του δέματος (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).
Δείτε εδώ το κατάστημα που σας εξυπηρετεί: https://www.courier.gr/physical/stores/

4) Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή με Paypal, ανακατευθύνεστε στην απόλυτα ασφαλή πλατφόρμα του Paypal και μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας στο Paypal ή την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

5) Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα μέσω Stripe

Η διασφάλιση των συναλλαγών σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα γίνεται μέσα από το σύστημα ασφαλείας του STRIPE, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.