Colon Detox Phase 1

96.32

Το συγκεκριμένο πακέτο συνδυάζει 3 φυσικά συμπληρώματα διατροφής που στοχεύουν στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό του εντέρου μετά από χρόνια δυσκοιλιότητα. Περιλαμβάνει φυσικά βότανα και θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αποβολή όλων των τοξινών από τον εντερικό σωλήνα.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: PR-1002-ColDet1 Κατηγορία:

Μπλοκαρισμένο έντερο; Χρόνια δυσκοιλιότητα; Χρειάζεστε άμεσα αποτοξίνωση του εντέρου. Το έντερο είναι το βασικό απεκκριτικό όργανο του οργανισμού μας. Είναι με λίγα λόγια το «αποχετευτικό σύστημα» του σπιτιού. Εάν βουλώσει ή δε λειτουργεί δημιουργούνται από μικρά εώς τεράστια προβλήματα.

Ένα μπλοκαρισμένο έντερο σε συνδυασμό με χρόνια δυσκοιλιότητα μπορεί να περιέχει από 3 εώς και 10 κιλά τοξίνες, περιττώματα και κοπρόλιθους. Είναι τεράστια εστία μόλυνσης και μικροβίων και είναι μια ωρολογιακή βόμβα στην κοιλιά σας που σίγουρα αργά η γρήγορα θα χαλάσει την υγεία σας.

Το μπλοκαρισμένο έντερο και η χρόνια δυσκοιλιότητα επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Δυσφορία, κακοσμία σώματος, κακή ποιότητα δέρματος, μυκητιάσεις, τριχόπτωση, κατακόρυφη πτώση της λίμπιντο, ήπια κατάθλιψη είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα.

Μεσομακροπρόθεσμα η χρόνια δυσκοιλιότητα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και ασθένειες όπως η τοξίνωση / οξέωση, πολύποδες στο έντερο, εκκολπώματα, εκκολπωματίτιδα, καντιντίαση (candida albicans) και διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο καθαρισμός του εντέρου από τις τοξίνες είναι επιτακτική ανάγκη για καλή υγεία. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού, προλαμβάνει από ασθένειες, κάνει πιο αποτελεσματικές τις θεραπείες και τις φαρμακευτικές αγωγές.
Η τακτική αποτοξίνωση του εντέρου συνδέεται με τη μακροζωΐα, τη ζωτικότητα, τα υψηλά επίπεδα ενέργειας, την αντιγήρανση και την καθημερινή ευεξία.

Το πρόγραμμα αποτοξίνωσης Colon Detox της Healthia χωρίζεται σε 2 φάσεις.

Στην 1η φάση στόχος μας είναι η ενεργοποίηση του εντέρου με φυσικό τρόπο, η αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας, η οξυγόνωση του εντέρου και η υποστήριξη της εντερικής χλωρίδας, η αποβολή όλων των τοξινών, των περιττωμάτων και των κοπρόλιθων που έχουν συσσωρευτεί στο έντερο και η επαναφορά της καθημερινής λειτουργίας του εντέρου. Τεμπέλικο έντερο ΤΕΛΟΣ!

Στην 2η φάση του Colon Detox αποκαθιστούμε την εντερική χλωρίδα, αντιμετωπίζουμε τα παράσιτα και τους παθογόνους οργανισμούς, θωρακίζουμε τον πεπτικό σύστημα με θρεπτικά συστατικά και ενισχύουμε το ανοσοποιητικό σύστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Colon Detox Phase 2 δείτε ΕΔΩ.

Το Colon Detox Phase 1 περιλαμβάνει 3 συμπληρώματα διατροφής:

Natura Lax:

Είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες χωρίς παρενέργειες για την αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας και του μπλοκαρισμένου εντέρου. Η φόρμουλά του είναι συνδυασμός από 9 βιοενεργά φυτικά συστατικά και είναι γνωστό ως το απόλυτο φυτικό καθαρκτικό του εντέρου. Είναι ισχυρότατο καθαρκτικό των εντέρων για την αποβολή όλων των περιττωμάτων και αποβλήτων και αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα για την έναρξη προγράμματος αποτοξίνωσης του εντέρου και αποκατάσταση της εύρυθμης καθημερινής λειτουργίας αυτού.

Colon Oxygen:

Ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που είναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της καθημερινής λειτουργίας του εντέρου με σωστές και πλήρης εντερικές κενώσεις.
Ενώ τα περισσότερα υπακτικά σκευάσματα και κοινά καθαρκτικά στοχεύουν στην εντερική κένωση με το να “σπρώχνουν” τα περιττώματα εκτός του μπλοκαρισμένου εντέρου, το Colon Oxygen της Healthia οξυγονώνει τους ιστούς, μαλακώνει τα περιττώματα, τα αποκολλά από τα εντερικά τοιχώματα για να αποβληθούν άμεσα ώστε να ανακουφιστεί το όργανο.
Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για περιπτώσεις χρόνιας δυσκοιλιότητας καθώς θα αποβληθούν πλήρως παλιά “μπλοκαρισμένα” περιττώματα και κοπρόλιθοι που μακροπρόθεσμα δύναται να δημιουργήσουν σοβαρότατα θέματα υγείας του εντέρου.

Alpha probiotica:

Η υποστήριξη της εντερικής χλωρίδας είναι το Α και το Ω στην εύρυθμη λειτουργία του εντέρου. Τα εξειδικευμένα προβιοτικά που δημιουργούν «εποικισμό» στο έντερο και υποστηρίζουν τα «φιλικά βακτήρια» είναι απαραίτητα σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και επαναρύθμισης της λειτουργίας του εντέρου.
Κάθε κάψουλα περιέχει 4 δισεκατομμύρια ζωντανούς «φιλικούς» μικροοργανισμούς από 8 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών και ισοδυναμεί με 8 κουπάκια φρέσκο γιαούρτι.

Τα 3 αυτά συμπληρώματα διατροφής έχουν συνεργιστική δράση. Με απλά λόγια το ένα σκεύασμα αυξάνει τη δράση ή την αποτελεσματικότητα του άλλου. Είναι εξαιρετικός συνδυασμός για την ενεργοποίηση του μπλοκαρισμένου εντέρου, την αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας, τον καθαρισμό του εντέρου και την επαναφορά της καθημερινής λειτουργίας του.

Τα άμεσα οφέλη από το ξεμπλοκάρισμα του εντέρου είναι:

  • ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας
  • καλύτερη ποιότητα ύπνου
  • υποχωρεί το αίσθημα της δυσφορίας και ζέστης
  • καλύτερη ποιότητα καθημερινότητας
  • υποχωρεί το φούσκωμα και το πρήξιμο
  • καλύτερη πέψη και απορρόφηση θρεπτικών συστατικών

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.246 kg
Κατασκευαστής

Healthia