Healthia Colon Oxygen 845mg για Καθαρισμό του Εντέρου, 100 caps

58.00

Αποτελεσματική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και καθαρισμός του εντέρου από τοξίνες με φυσικό τρόπο.

Αποβολή των μπλοκαρισμένων κοπράνων και τοξινών από το “τεμπέλικο έντερο” είναι το πρώτο αποτέλεσμα του Colon Oxygen. Η οξυγόνωση του εντέρου και η “επαναλειτουργία” του για καθημερινή επίσκεψη στην τουαλέτα είναι το δεύτερο αποτέλεσμα.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Το Colon Oxygen αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την δυσκοιλιότητα και τον καθαρισμό του εντέρου από τοξίνες με φυσικό τρόπο.

Περιέχει υπεροξείδιο του μαγνησίου σε συνδυασμό με πρεβιοτικά (FOS), αφιλτράριστο μηλόξυδο (φυσικό πεπτικό βοήθημα) καθώς και άλλα δραστικά συστατικά που συμβάλλουν στη διαδικασία οξυγόνωσης που παρέχει το υπεροξείδιο του μαγνησίου.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα δε περιέχει βότανα ή άλλα φυτικά στοιχεία και είναι κατάλληλο για όσους έχουν ευαισθησία ή αλλεργίες σε βότανα και σε όσους έχουν αποκτήσει ανοχή και αντίσταση σε τέτοια σκευάσματα και πλέον είναι αναποτελεσματικά.

Είναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της καθημερινής λειτουργίας του εντέρου με σωστές και πλήρης εντερικές κενώσεις.

Ενώ τα περισσότερα υπακτικά σκευάσματα στοχεύουν στην εντερική κένωση με το να “σπρώχνουν” τα περιττώματα εκτός του μπλοκαρισμένου εντέρου, το Colon Oxygen της Healthia οξυγονώνει τους ιστούς, μαλακώνει τα περιττώματα, τα αποκολλά από τα εντερικά τοιχώματα για να αποβληθούν άμεσα ώστε να ανακουφιστεί το όργανο.

Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για περιπτώσεις χρόνιας δυσκοιλιότητας καθώς θα αποβληθούν πλήρως παλιά “μπλοκαρισμένα” περιττώματα και κοπρόλιθοι που μακροπρόθεσμα δύναται να δημιουργήσουν σοβαρότατα θέματα υγείας του εντέρου.

Συστήνεται για περιπτώσεις όπως:

  • αποτοξίνωση του εντέρου
  • σκληρά περιττώματα που προκαλούν πόνους
  • δραστική ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα
  • άτομα με ευαισθησία σε βότανα και φυτικά εκχυλίσματα
  • οξυγόνωση του εντέρου και αποβολή επιβλαβών τοξινών
  • καλλιέργεια και πολλαπλασιασμός των ευεργετικών βακτηρίων στη χλωρίδα του εντέρου
  • αποκόλληση και απομάκρυνση πλάκας περιττωμάτων από τα εντερικά τοιχώματα

Σημείωση:

Μαλακά περιττώματα ή ακόμη και διάρροια μπορεί να παρατηρηθεί αρχικά με τη λήψη του Colon Oxygen λόγω της καθαρτικής του ιδιότητας. Κάτω από κανονικές συνθήκες αυτό τα διαρκέσει λίγες μέρες, καθώς θα αποβάλλεται σταδιακά η πλάκα γύρω από τα εντερικά τοιχώματα.

Σε περίπτωση που οι κενώσεις με διάρροια επιμένουν μειώστε τη δοσολογία ή αυξήστε τη λήψη διαιτητικών ινών με περιεκτικότητα σε ψύλλιο ή άλλες άπεπτες ίνες (πχ το Super Cannabis Protein ή το Super Veggie Protein) για να μειώσετε το σύμπτωμα. Διαφορετικά λαμβάνετε το Colon Oxygen μαζί με το φαγητό.

Συμπτώματα όπως φούσκωμα ή κράμπες είναι συνήθως αποτέλεσμα μή λήψης αρκετής ποσότητας νερού σε ημερήσια βάση ή ακόμη και αφυδάτωσης. Άλλα συμπτώματα αφυδάτωσης είναι οι πονοκέφαλοι, η ακμή (ως αποτέλεσμα επανασυσσώρευσης τοξινών).

Σταματήστε τη λήψη σε περίπτωση πόνου, ναυτίας ή εμετού. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας.

Συστατικά:

100 κάψουλες ανά συσκευασία

Συστατικά ανά κάψουλα (845mg):
Magnesium (55mg from mg oxide / 35mg from mg hydroxide) – 90mg (24% ΣΗΔ)
Sugar Beet Fibre – 55mg ( – ΣΗΔ)
Vitamin C – 40mg (50% NΣΗΔ)

ΣΗΔ = Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία

Επιπλέον παρέχει:
Υπεροξείδιο του μαγνησίου (Magnesium peroxide) – 450mg
Κέλυφος φυτοκάψουλας (Vegetarian): Hydroxy-Propyl-Methylcellulose (HPMC) – 110mg
Κιτρικό οξύ (Citric acid) – 50mg
Βιοφλαβονοειδή κίτρου (Citrus bioflavonoids) – 10mg
Μηλόξιδο (Apple cider vinegar) – 2mg
Φρουκτο ολιγοσακχαρίτες FOS (Fructo-oligosaccharides) – 2mg

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Σχετική αρθρογραφία, έρευνες και μελέτες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Λαμβάνετε 2 κάψουλες με άδειο στομάχι, 1 έως 4 φορές την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι χυμό λεμονιού, πορτοκάλι ή γκρέϊπφρουτ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Εναλλακτικά με ένα ποτήρι νερού. Ξεκινήστε συντηρητικά και σταδιακά να αυξήστε τη δοσολογία.
Διατηρήστε τη δοσολογία που έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα έως και 6 εβδομάδες.
Κατόπιν μειώστε τη δοσολογία στις 1 έως 3 κάψουλες την ημέρα για συντήρηση.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.111 kg
Κατασκευαστής

Healthia