Healthia Krill Oil 500mg, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Χοληστερίνη, 60 caps

40.00

Θέλετε κάτι που είναι 48 φορές πιο αποτελεσματικό από τα Ω3;
Το krill oil (Euphausia superba) είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για την χοληστερίνη.

Είναι μια καθαρή και 100% φυσική πηγή από ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη ενώ έχει υψηλή συγκέντρωση φωσφολιπιδίων – ένα βασικό δομικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Το krill oil είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για την χοληστερίνη.

Επίσης χρησιμοποιείται για τους ίδιους λόγους όπως το μουρουνέλαιο, τα ωμέγα 3 ή το λινέλαιο. Ωστόσο πολλοί το προτιμούν καθώς δεν αφήνει δυσάρεστη οσμή από γεύση ψαριού μετά από ρεψίματα, μια συχνή παρενέργεια.

Το γεγονός ότι περιέχει ασταξανθίνη το κάνει μοναδικό στην κατηγορία του. Μελέτες έδειξαν πως η ασταξανθίνη σε αρκετές περιπτώσεις ενδέχεται να είναι πολύ πιο ισχυρή σε δράση από τη βιταμίνη Ε, το Β-καροτένιο και τη λουτεΐνη. Ακόμη βρέθηκε ότι αυξάνει την αποτελεσματικότητα άλλων αντιοξειδωτικών όπως η βιταμίνη E και η C.

Το krill oil της Healthia είναι υψηλής ισχύος (high strenght formula – 500mg) και έρχεται σε μορφή μαλακής κάψουλας που είναι ιδιαίτερα εύκολη στη λήψη. Αλιεύεται από υδατοκαλλιέργειες της Ανταρκτικής μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών Aker BioMarine™. Οι τελευταίοι συνεργάζονται με το φορέα World Wildlife Foundation Norway για την πιστοποίηση της ορθής διαδικασίας αλίευσης και προστασία των θαλάσσιων ειδών.

Τα περισσότερα ιχθυέλαια τα συναντάμε με μορφή τριγλυκεριδίων. Το λάδι Krill είναι δεμένο με τη μορφή φωσφολιπιδίων τα οποία παρουσιάζουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Η ασταξανθίνη που βρίσκεται από τη φύση της στο έλαιο Krill πέρα από τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες βοηθά περαιτέρω στη σταθεροποίηση του ελαίου.

Συστήνεται για περιπτώσεις και καταστάσεις όπως:

 • καλή ψυχική και σωματική υγεία
 • αύξηση αντιοξειδωτικής ικανότητας
 • βελτίωση της ανοσίας / άμυνας του οργανισμού
 • οξειδωμένες κυτταρικές μεμβράνες
 • υγεία του καρδιαγγειακού
 • ορμονική ισορροπία
 • υγεία των αρθρώσεων / ευκαμψία
 • συγκέντρωση / εγκεφαλικές λειτουργίες
 • ψυχικές διακυμάνσεις
 • υγιή επίπεδα χοληστερίνης
 • καταστάσεις χρόνιων φλεγμονών
 • μαλλιά νύχια λάμψη δέρματος
 • μυϊκή αποκατάσταση / ανάπτυξη

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Διατροφικά στοιχεία ανά 2 κάψουλες των 500mg:

Krill Oil 1000mg
Αποδίδει:

– Συνολικά φωσφολιπιίδια 400mg
– Phosphatidyl Choline 300mg
– Choline 100mg

Συνολικά ωμέγα 3 220mg
– EPA (Eicosapentaenoic Acid) 120mg
– DHA (Docosahexaenoic Acid) 56mg
– Ασταξανθίνη 100µg

Συστατικά: Krill Oil (Crustaceans) (πατενταρισμένο έλαιο Suberba™), Κέλυφος κάψουλας: (Ζελατίνη από ψάρι, γλυκερόλη, σορβιτόλη).

Πληροφορίες αλλεργιών: Πιθανά αλλεργιογόνα που περιέχονται σημειώνονται με γράμματα bold. Παρασκευάζεται σε γραμμή παραγωγής κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου ποιότητας. Στη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής συσκευάζονται και προϊόντα που περιέχουν αλλεργιογόνα.

Λαμβάνετε 1 εώς 2 κάψουλες την ημέρα με νερό, κατά προτίμηση μαζί με κάποιο γεύμα.

Προφυλάξεις – αντενδείξεις:
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση από άτομα κάτω των 18 καθώς και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Μην το καταναλώσετε αν το εσωτερικό αυτοκόλλητο ασφαλείας λείπει. Εάν είστε σε φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας. Δε πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής. Διακόψτε αμέσως σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια. Ακατάλληλο για vegeterians. Παρενέργειες είναι πάρα πολύ σπάνιες. Πέραν τούτου, διακόψτε σε περίπτωση που έχετε κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλή για αλλεργίες:
Ακατάλληλο για άτομα που είναι αλλεργικά στα ψάρια τα θαλασσινά ή τα οστρακόδερμα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.065 kg
Κατασκευαστής

Healthia