Superfoods ή πολυβιταμίνες

Superfoods ή πολυβιταμίνες φαρμακείου;

Θρεπτικά συστατικά σε μορφή τροφής superfoods ή πολυβιταμίνες από το φαρμακείο; Τί είναι καλύτερο για την υγεία μας αλλά και την τσέπη μας;

Τα μικροθρεπτικά συστατικά είναι κάτι που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση, όχι περιστασιακά. Δυστυχώς πάνω από το 70% των Ελλήνων έχουν κακή ή ελλειπή διατροφή, πράγμα που δημιουργεί διατροφικά κενά.

Πολλοί είναι λοιπόν αυτοί που καταφεύγουν στη λύση της πολυβιταμίνης από το φαρμακείο. Είναι σωστή όμως αυτή η λύση; Μάλλον όχι. Πάμε να δούμε μερικές λεπτομέρειες που οι περισσότεροι καταναλωτές δε γνωρίζουν.

Οι συνθετικές βιταμίνες και η απορρόφησή τους από τον οργανισμό

Μελέτες έδειξαν πως οι συνθετικές βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία υστερούν πολύ στην απορρόφηση από τον οργανισμό καθώς δεν έχουν ισορροπία στη δομή τους. Με απλά λόγια το σώμα δεν γνωρίζει πώς να τα διαχειριστεί και έτσι αδυνατεί να τα εκμεταλλευτεί.

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η μέση απορρόφηση συνθετικών πολυβιταμινών από τον οργανισμό κυμαίνεται κοντά στο 15% (στην καλύτερη περίπτωση).

Από την άλλη μεριά οι ολόκληρες ανεπεξέργαστες τροφές, όπως τις συναντάμε στη φυσική τους μορφή, μπορούν να παρέχουν στο σώμα τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια στην ιδανική μορφή για να τα λάβει το σώμα, να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο (απορρόφηση κοντά στο 98%!), να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ασθένειες και να θωρακίσει την υγεία του.

Γνωρίζοντας όλα αυτά η ομάδα της Healthia σχεδίασε εξειδικευμένες φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής που βασίζονται σε συνδυασμούς από υπερτροφές, λειτουργικά βότανα και μπαχαρικά, που λειτουργούν συνεργιστικά. Δηλαδή το ένα συστατικό αυξάνει τη δράση του άλλου. Μια από αυτές της φόρμουλες είναι το NATURA PREMIUM.

Το NATURA PREMIUM της Healthia είναι ένα προϊόν 100% organic (από πιστοποιημένες βιοκαλλιέργειες) με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, δομημένο με τέτοιο τρόπο όπως απαντάται στη φύση. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός περιλαμβάνει βότανα με τεράστια περιεκτικότητα και πυκνότητα θρεπτικών συστατικών, φτιάχνοντας έτσι ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα που περιλαμβάνει πολλαπλά θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα.

Τι είναι τα Superfoods ή υπερτροφές;

Είναι συγκεκριμένες τροφές και βότανα που θρεπτικά είναι πολύ ανώτερα από άλλα αντίστοιχα της κατηγορίας τους. Με άλλα λόγια έχουν μια τεράστια πυκνότητα θρεπτικών συστατικών ανά θερμίδα, είτε πρόκειται για αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ή καλά λιπαρά οξέα.

Τα θρεπτικά τους συστατικά είναι συγχρόνως συμπυκνωμένα και ισορροπημένα στη δομή τους, και έτσι αφομοιώνονται από το σώμα στο έπακρο.

Ο συνδυασμός των συστατικών που έχει το NATURA PREMIUM παρέχει ένα απόλυτα ισορροπημένο και ιδιαίτερα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών ακριβώς όπως τα ζητάει το σώμα!

Κάθε φορά που λαμβάνετε μια κάψουλα NATURA PREMIUM, μόλις το φυτικό κέλυφος διαλυθεί τα πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά αφομοιώνονται άμεσα και μεταφέρονται με το αίμα σε κάθε κύτταρο για να εκτελέσει όλες τις διαδικασίας του μεταβολισμού.

Η περιεκτικότητα σε milligram ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ και δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.

Τα milligram που καταναλώνει κάποιος από μια βιταμίνη είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι πόσα milligram μπορεί να απορροφήσει ο οργανισμός και να χρησιμοποιήσει.

Ακόμη και υγιέστατοι άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα να χωνέψουν πλήρως, να αφομοιώσουν και να χρησιμοποιήσουν τις συνθετικές βιταμίνες. Φανταστείτε πόσο ελάχιστη είναι η ωφέλεια για άτομα που είναι άρρωστοι, έχουν πεπτικά προβλήματα ή έχουν εξασθενημένο οργανισμό . Σχεδόν μηδαμινή! Θα περάσουν από τον πεπτικό σωλήνα και σε λίγες ώρες θα φύγουν στην τουαλέτα.

Εδώ είναι που διαφέρει το NATURA PREMIUM της Healthia από όλα τα άλλα πολυβιταμινούχα σκευάσματα που κυκλοφορούν. Έχουμε συνδυάσει σε μια κάψουλα 14 ισχυρά superfoods της φύσης στην καλύτερή τους μορφή.

Από πιστοποιημένες βιοκαλιέργιες και παρασκευασμένο με τον ιδανικό τρόπο, το NATURA PREMIUM προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απορροφητικότητα των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός σας για καλή υγεία.

Δείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

Φυσικά συμπληρώματα διατροφής με υπερτροφές και φυτοχημικά στοιχεία

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η Ελληνική εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Healthia έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής με υπερτροφές και θρεπτικά συστατικά στη φυσική τους μορφή.

Φυτικές φόρμουλες, εκχυλίσματα βοτάνων, συνδυασμοί από βότανα, ρίζες, μπαχαρικά και υπερτροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία στη φυσική τους μορφή σε σκευάσματα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και θωρακίζουν την υγεία.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ.

Σχετικά Προϊόντα

  • αύξηση ενέργειας

    Healthia Natura Premium 550mg, Φυσική Πολυβιταμίνη για Αύξηση Ενέργειας, 100 caps

    34.32 Σε απόθεμα
    Το Natura Premium της Healthia είναι φυσική πολυβιταμίνη που περιέχει 100% βιολογικά και οργανικά καλλιεργημένες υπερτροφές…
    Προσθήκη στο καλάθι